• Посилання скопійовано

Держспоживінспекція оприлюднила список неякісних продуктів

Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів оприлюднила результати проведених експертиз ковбасних виробів

До «чорного списку» виробників та продуктів потрапили сардельки курячі в/г від МПЗ «Ковбаси Камо», сосиски варені в/г «Вершкові» «Ятранчик», вагові від ОДО «М'ясокомбінат «Ятрань», ковбаса варена в/г «Докторська» від ТОВ «М'ясопереробна фабрика «Фаворит-Плюс», ковбаса варена «Любительська» в/г вагова і ковбаса варена «Докторська» від ТОВ «Глобінський м'ясокомбінат», ковбаса варена «Любительська» в/г ТМ «Фарро» від ВАТ «Кременчукм′ясо», ковбаса варена «Столична» від ВАТ «Кременчукм′ясо».
За даними державної інспекції не відповідають нормативним даним деякі ковбаси напівкопчені. А саме: ковбаса «Московська» від ТОВ «Глобінський м'ясокомбінат», ковбаса «Дитячий сервелат» 1 гатунок від ЗАТ «Комплекс Безлюдівський м'ясокомбінат», ковбаса варено-копчена «Московська» в/г ТМ «Скворцово», ковбаса варено-копчена «Московська» в/г ТМ «Тульчин», ковбаса варено-копчена «Московська» та напівкопчена «Дрогобицька» в/г від ТМ «АЛАН», ковбаса «Московська» варено-копчена в/г від ТОВ «Роганський м'ясокомбінат».
Серед продуктів зі свинини не відповідають вимогам балик «Дарницький» ТОВ «Глобінський м'ясокомбінат», а також шинка копчено-варена 1 сорт «Свиняча «Екстра» ТОВ Ковінько В.Ю.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»