• Посилання скопійовано

Затверджено норматив відрахування дивідендів за 2014 р. госптовариствами

КМУ затвердив базовий норматив відрахування дивідендів за 2014 рік державними госптовариствами

Затверджено норматив відрахування дивідендів за 2014 р. госптовариствами

Кабмін постановою від 22.04.2015 р. №241 затвердив базовий норматив відрахування частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2014 році господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави, а також господарських товариств, 50 і більше відсотків акцій (часток, паїв) яких належать господарським товариствам, частка держави в яких становить 100 %, у тому числі дочірніх підприємств, у розмірі 50 %.

Для суб'єктів господарювання електроенергетичної галузі, щодо яких здійснюється державне регулювання цін і тарифів, та публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" затверджено базовий норматив у розмірі 30 %.

Суб'єкти управління корпоративними правами держави у разі невиплати до 1 липня 2015 р. суб'єктом господарювання дивідендів за результатами його фінансово-господарської діяльності у 2014 році повинні вжити заходів до розірвання контракту з керівником такого суб'єкта господарювання.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»