• Посилання скопійовано

Міністерство фінансів розпочинає внутрішню реформу

14 липня відбулася зустріч Міністра фінансів Олександра Данилюка, заступника Міністра – керівника апарату Євгенія Капінуса та представників компанії Pricewaterhouse Coopers

Міністерство фінансів розпочинає внутрішню реформу

Сторони обговорили співпрацю щодо покращення бізнес-процесів у Мінфіні. Даний проект повністю фінансуватиметься міжнародними донорами та не потребує витрат бюджетних коштів.

Що передбачає реформа Міністерства?

Це перш за все закладення фундаменту для ефективної роботи Міністерства, який засновуватиметься на наступних ключових елементах:

• оптимізації внутрішніх процесів;

• покращенні внутрішньої комунікації;

• запровадженні проектного підходу;

• підвищенні відповідальності працівників;

• впровадженні технологічних змін. 

Сторони домовилися, що перші кроки у цьому напрямку уже здійснюватимуться наступного тижня.

«Налагодження роботи Міністерства значно підвищить рівень та якість роботи. Ми хочемо, аби Мінфін як драйвер реформ продовжив змінюватися з середини, аби стати прикладом для інших відомств», - зазначив Міністр фінансів О. Данилюк.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»