• Посилання скопійовано

Нюанси заповнення форм №1-ОПП та №5-ОПП у разі здійснення більше п'яти видів діяльності

Чи може госпсуб'єкт, який планує здійснювати більше 5-ти другорядних видів діяльності, при заповненні полів 5а ф. № 1-ОПП та полів 4а ф. № 5-ОПП збільшувати кількість рядків?

Нюанси заповнення форм №1-ОПП та №5-ОПП у разі здійснення більше п'яти видів діяльності

У підкатегорії 119.01 "ЗІР" податківці розповіли, що платники податків, відомості про яких не включаються до ЄДР, подають до контролюючого органу заяви за ф. № 1-ОПП або за ф. № 5-ОПП, що містять інформацію про види діяльності в полях 5а та 4а «другорядні види діяльності» відповідно.

Чинним законодавством не передбачено обмежень щодо кількості видів діяльності, які має право використовувати у своїй діяльності суб’єкт господарювання.

Якщо суб’єкт господарювання, який планує здійснювати більше 5-ти другорядних видів діяльності, при заповненні полів 5а ф. № 1-ОПП та полів 4а ф. № 5-ОПП «другорядні види діяльності» може у зручний для себе спосіб збільшувати кількість рядків.

Стосовно платників податків, відомості про яких включаються до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, то інформацію про види діяльності контролюючий орган отримує від державного реєстратора, в порядку визначеному Законом № 755-IV.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»