• Посилання скопійовано

Перелік продукції, яка підлягає обов’язковій сертифікації, доповнять

Мінекономрозвитку оприлюднило проект наказу “Про внесення зміни до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні”

Перелік продукції, яка підлягає обов’язковій сертифікації, доповнять

Як зазначено в Аналізі регулярного впливу до проекту наказу Мінекономрозвитку “Про внесення зміни до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні”, основною ціллю його прийняття є забезпечення осіб з інвалідністю безпечними ТЗР, які пройшли процедуру сертифікації в Системі і відповідають встановленим до них вимогам. 

Крім того, запропонований документ сприятиме запровадженню обов’язкової сертифікації ТЗР в Системі, що відповідає статті 26 Закону  “Про реабілітацію інвалідів в Україні”.

У зв’язку із зазначеним проектом наказу пропонується доповнити Перелік новим розділом 21 “Технічні засоби реабілітації”.

Доцільність та адекватність прийняття проекту наказу, на думку Мінекономрозвитку, є повністю обґрунтованою, оскільки держава повинна здійснювати контроль за безпечністью ТЗР, якими забезпечуються особи з інвалідністю за рахунок коштів державного бюджету.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»