• Посилання скопійовано

Термін приведення "неприбутківцями" установчих документів до вимог ПКУ продовжено до 01.07.2017 р.

Неприбуткові підприємства, установи і організації, внесені до Реєстру неприбуткових установ та організацій на день набрання чинності Законом "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій", не підлягають виключенню з Реєстру до 1 липня 2017 р.

Термін приведення "неприбутківцями" установчих документів до вимог ПКУ продовжено до 01.07.2017 р.

Про це повідомила на своїй сторніці ДФС у Сумській області.

Зазначена норма передбачена п. 34 підр. 4. Податкового кодексу України, з урахуванням змін, внесених Законом України від 21.12.2016  р. №1797 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Поряд з цим податківці нагадують, що релігійним неприбутковим організаціям Законом України від 06.10.16 р. №1667 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення окремих положень про оподаткування неприбуткових організацій",  тимчасово, до 1 січня 2018 року, продовжено термін щодо приведення у відповідність установчих документів.

Джерело: ДФС у Сумській області

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»