• Посилання скопійовано

Мінфін доручив ДФС бути "прозорою": публікувати дані про перевірки, переплати, донарахування

Про це зазначено в дорученні від 28.02.2017 р. №26030-05/24 Міністра фінансів О. Данилюка Голові ДФС Р. Насірову

Мінфін доручив ДФС бути "прозорою": публікувати дані про перевірки, переплати, донарахування

Згідно з інформацією, оприлюдненою у мережі Facebook Ольгою Германовою, Міністр фінансів О. Данилюк доручив Голові ДФС Р. Насірову з березня 2017 року забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті ДФСУ таких даних про платників податків:

- сума переплат за податками в цілому та в розрізі основних податків, в т.ч. обов'язково з податку на прибуток (з початку року, на початок кожного звітного періоду);

- кількість проведених планових/позапланових перевірок, з них перевірки юросіб та фізосіб (в т.ч. на загальній/спрощеній системі), кількість "нульових" перевірок (з початку року наростаючим підсумком, на кінець кожного місяця);

- сума донарахувань за актами перевірок в розрізі категорій  (з початку року, на початок кожного звітного періоду);

- дані про податковий борг: загальна сума, безнадійна заборгованість, сума і кількість розстрочок до року і більше;

- апеляційна практика: кількість і результат апеляцій за критеріями відмовлено/частково задоволено/задоволено повністю (з початку року, на початок і кінець місяця).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»