• Посилання скопійовано

Кабмін усунув Насірова від виконання обов'язків голови ДФС

Тимчасово виконуючим обов'язки голови ДФС призначено Мирослава Продана

Кабмін усунув Насірова від виконання обов'язків голови ДФС

Кабінет міністрів України усунув від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова на час проведення розслідування. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я вважаю, що ми повинні відсторонити на час ведення слідства Романа Насирова від виконання обов'язків голови ДФС", - заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, зазначивши, що таке рішення сприяє максимально об'єктивному проведенню слідства.

Тимчасово виконуючим обов'язки голови ДФС призначено Мирослава Продана, який раніше був в. о. заступника голови відомства з митних питань.

Читайте також: Голову ДФС Романа Насірова затримали працівники НАБУ (фото, відео)

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»