• Посилання скопійовано

Змінено строки проведення реєстрації юросіб, підприємців та громадських формувань

Уряд підтримав подані Мін'юстом ініціативи щодо змін у системі реєстрації

Змінено строки проведення реєстрації юросіб, підприємців та громадських формувань

Під час сьогоднішнього засідання Кабінет Міністрів підтримав розроблений Міністерством юстиції проект постанови «Про внесення змін до постанови КМУ від 25 грудня 2015 року №1133»* та змінив строки проведення реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Про це повідомляє прес-служба КМУ.

Внесені  зміни забезпечать приведення норм даного документа у відповідність до чинного законодавства та практики реалізації постанови №1133 державними реєстраторами.

Метою змін є підвищення якості надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у скорочені строки, збільшення надходжень до Державного бюджету  та мінімізація корупційних ризиків, що дасть можливість підвищити позиції України в рейтингу Doing Business.

* Текст постанови поки що не оприлюднений.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»