• Посилання скопійовано

Мінфін запроваджує нові підходи до проведення конкурсних відборів у ДФС

У рамках комплексної реформи Державної фіскальної служби будуть змінені підходи до відбору кадрового складу фіскальних та митних органів

Мінфін запроваджує нові підходи до проведення конкурсних відборів у ДФС

Це рішення передбачене Концепцією реформування ДФС, яка нещодавно була схвалена Урядом, - повідомляє прес-служба Мінфіну.

Зокрема, планується удосконалення правил і процедур проведення конкурсів, оновлення кадрового складу та проведення абсолютно відкритої і прозорої політики управління персоналом.

З цією метою Міністр фінансів Олександр Данилюк поставив завдання в.о. Голови ДФС М.Продану скасувати вже оголошені конкурси на зайняття вакантних посад у ДФС та організувати проведення нових відкритих конкурсів із забезпеченням максимальної прозорості та ефективності відбору персоналу.

Згідно з відповідним дорученням Міністра фінансів, до роботи Конкурсної комісії ДФС будуть залучені представники Міністерства фінансів, Бізнес-омбудсмена та експерти.

Крім того, проведення конкурсних відборів буде відбуватись з обов'язковим використанням засобів аудіо- та відеофіксації.

Нові підходи до управління персоналом ДФС також передбачають:

  • поступове підвищення рівня оплата праці залежно від кваліфікації та виконання KPI,
  • переатестацію та перепідготовку працівників,
  • залучення нових фахових кадрів,
  • підготовку стратегії професійного навчання і тренінгів, що базуватимуться на міжнародних стандартах.

«Це не буде чергова ротація кадрів. Ми впроваджуємо реальні зміни в роботі ДФС та перезавантажуємо систему, в тому числі кадрову», - зазначив з цього приводу Міністр фінансів Олександр Данилюк.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»