• Посилання скопійовано

Вдосконалено механізм одночасної дії будівельних норм та нормативних документів ЄС

Кабмін вніс зміни до Порядку застосування будівельних норм, розроблених на основі національних технологічних традицій, та будівельних норм, гармонізованих з нормативними документами Європейського Союзу

Вдосконалено механізм одночасної дії будівельних норм та нормативних документів ЄС

Відповідно до змін в законодавстві щодо удосконалення містобудівної діяльності, яке набрало чинності 10 червня 2017 року, вилучається класифікації об'єктів будівництва за категоріями складності та запроваджується класифікація будівель і споруд за класом наслідків (відповідальності). Докладніше про це ми писали тут>>

Задля приведення нормативно-правових актів КМУ у відповідність до законодавства, постановою КМУ від 30.08.2017 р. № 666  внесено зміни до Порядку застосування будівельних норм, розроблених на основі національних технологічних традицій, та будівельних норм, гармонізованих з нормативними документами Європейського Союзу. Також визнано такою, що втратила чинність, постанова Уряду від 27.04.2011 р. № 557 "Про затвердження Порядку віднесення об'єктів будівництва до IV і V категорії складності".

Постановою вдосконалено механізм одночасної дії будівельних норм, розроблених на основі національних технологічних традицій, та будівельних норм, гармонізованих з нормативними документами ЄС.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»