• Посилання скопійовано

МОЗ розпочало прийом заяв для формування Реєстру "Доступних ліків"

З 02.01.2018 до 11.01.2018 рр. МОЗ приймає заяви від виробників/імпортерів лікарських засобів для формування Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню

МОЗ розпочало прийом заяв для формування Реєстру "Доступних ліків"

Міністерство охорони здоров'я України з 02.01.2018 до 11.01.2018 рр. (включно) розпочало прийом заяв від виробників/імпортерів лікарських засобів за формою, що додається, для формування Реєстру лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, - про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті МОЗ.

Форму заяви можна завантажити тут>>

Завантажити Нову редакцію Реєстру граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби можна тут>>

МОЗ звертає увагу на те, що реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню буде оновлюватись повністю, тому діючим учасникам програми, необхідно подати (повторно) заяви для включення препаратів в Реєстр.

 

Довідково:

У відповідності до п. 7 Порядку визначення розміру відшкодування вартості лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, затвердженого постановою  Кабміну від 17.03.2017 р. №152 «Про забезпечення доступності лікарських засобів», наказом МОЗ України від 02.01.2018 р. №2 затверджено Реєстр граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби станом на 02 січня 2018 року.  

***

Читайте також: МОЗ визначило граничні ціни для препаратів програми «Доступні ліки» 

Джерело: МОЗ України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»