• Посилання скопійовано

В Україні стартувало оформлення електронних віз для іноземців

Громадяни 46 країн можуть оформити візу в Україну, не виходячи з дому

В Україні стартувало оформлення електронних віз для іноземців

В Україні з 4 квітня почалося онлайн оформлення іноземцям електронних віз (е-Віза) для в'їзду в Україну з діловою або туристичною метою. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

МЗС розроблено максимально спрощений процес отримання е-Візи, який, водночас, дозволяє здійснювати ефективний міграційний контроль.

Для оформлення е-Візи необхідно здійснити кілька простих кроків не виходячи з дому: заповнити анкету он-лайн, завантажити скановані копії необхідних документів, заплатити на сайті банківською карткою (платіжних систем MasterCard Worldwide чи Visa International) та роздрукувати отриману на електронну адресу електронну візу.

Як зазначив голова МСЗ України Павло Клімкін, таким чином громадяни 46 країн можуть оформити візу в Україну, не виходячи з дому.

На думку МЗС, запровадження е-Візи сприятиме суттєвому спрощенню візових формальностей для бажаючих відвідати Україну з метою туризму чи бізнесу та є прогресивним кроком на шляху розвитку міграційно-візової сфери.

***

Читайте також:  Уряд спростив оформлення українських віз іноземцям

Джерело: Міністерство закордонних справ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»