• Посилання скопійовано

Оновлено Порядок визнання емісії цінних паперів недобросовісною та недійсною

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку виклала у новій редакції Порядок визнання емісії цінних паперів недобросовісною та недійсною

Оновлено Порядок визнання емісії цінних паперів недобросовісною та недійсною

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку виклала у новій редакції Порядок визнання емісії цінних паперів недобросовісною та недійсною, затверджений рішенням НКЦПФР від 06.08.2013 р. №1416.

Цей Порядок визначає механізм визнання НКЦПФР емісії ЦП недобросовісною, зупинення розміщення ЦП та поновлення розміщення ЦП, а також порядок визнання емісії ЦП недійсною.

Дія Порядку поширюється на емісійні ЦП, реєстрацію випуску яких здійснює НКЦПФР, крім ЦП інститутів спільного інвестування.

Зокрема, підставами для визнання емісії ЦП недобросовісною є:

  • порушення емітентом вимог Закону про ЦП та фондовий ринок, невідповідність поданих емітентом документів вимогам законодавства та/або неповнота інформації у поданих документах;
  • порушення встановленого законодавством порядку прийняття рішення про емісію ЦП;
  • внесення недостовірних, з розбіжностями між різними положеннями та/або неповних відомостей до документів, що подаються для реєстрації випуску ЦП, випуску ЦП та затвердження проспекту ЦП, звіту про результати емісії ЦП;
  • неодноразове грубе порушення емітентом прав інвесторів під час емісії ЦП.

Рішення НКЦПФР від 30.05.2018 р. №357 чинне з дня, наступного за днем його офіційного опублікування, станом на 11.07.2018 р. офіційно не опубліковане!

***

Читайте також: 

Усі новини на тему>>

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»