• Посилання скопійовано

АТ будуть змінювати розмір статутного капіталу за новими правилами. НКЦПФР затвердила порядок

НКЦПФР затвердила новий Порядок збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерного товариства

АТ будуть змінювати розмір статутного капіталу за новими правилами. НКЦПФР затвердила порядок

НКЦПФР рішенням від 12.06.2018 р. №385 затвердила Порядок збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерного товариства. Він поширюється на всі акціонерні товариства, що прийняли рішення про збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерного товариства з дати набрання чинності цим рішенням.

Натомість Порядок не поширюється на випадки зміни розміру статутного капіталу акціонерного товариства під час приєднання або виділу.

Відповідно до цього Порядку може здійснюватись:

  • переведення грошових зобов'язань в акції товариства шляхом розміщення акцій додаткової емісії існуючої номінальної вартості заздалегідь визначеному колу осіб (крім банків);
  • конвертація конвертованих облігацій в акції товариства шляхом розміщення акцій додаткової емісії існуючої номінальної вартості серед власників конвертованих облігацій (крім банків).

Рішення набере чинності 4 серпня 2018 року (з дня, наступного за днем його офіційного опублікування).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»