• Посилання скопійовано

Отримання дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами залишається проблемним — ДРСУ

Суб’єкт господарювання може звернутись через центр надання адміністративних послуг до дозвільного органу із заявою щодо видачі дозволу на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, і у разі невидачі такого дозволу здійснювати госпдіяльність за принципом мовчазної згоди

Отримання дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами залишається проблемним — ДРСУ

Отримання дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами залишається проблемним. У ході обговорення, за участі представників ДРС, Мінекономрозвитку і Мінприроди, визначено, що зважаючи на відсутність затвердженого порядку отримання необхідних дозволів на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, суб’єкти господарювання можуть діяти за принципом мовчазної згоди, повідомляється на сайті Держрегуляторної служби.

Таким чином, суб’єкт господарювання може звернутись через центр надання адміністративних послуг до дозвільного органу (місцевої держадміністрації) із заявою щодо видачі дозволу на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, і у разі невидачі такого дозволу здійснювати господарську діяльність за принципом мовчазної згоди.

 

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»