• Посилання скопійовано

ВРУ розблокувала підписання Держбюджету на 2019 рік

Нардепи не підтримали постанови про скасування голосування за Закон про держбюджет на 2019 рік

ВРУ розблокувала підписання Держбюджету на 2019 рік

Народні депутати не підтримали прийняття проектів постанов про скасування прийняття законопроекту №9000 про державний бюджет на 2019 рік, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, проект постанови №9000/П підтримали 60 нардепів, а №9000/П1 – 61 парламентар.

Таким чином, парламентарі розблокували підписання закону главою парламенту Андрієм Парубієм, а потім і главою держави Петром Порошенко.

Нагадаємо, раніше спікер ВР анонсував, що у вівторок Рада розгляне постанови про скасування голосувань за бюджет-2019 і Податковий кодекс.

Як повідомлялось раніше, парламент 23 листопада о шостій ранку схвалив у другому читанні законопроект №9000 про державний бюджет на 2019 рік. Зокрема, в законі доходи держбюджету на 2019 рік передбачені в сумі 1 026,1 млрд гривень, а видатки держбюджету на 2019 рік передбачені в сумі 1 112,1 млрд гривень.

Рада 23 листопада вночі також схвалила в другому читанні законопроект №9260 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо поліпшення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів». Документ був прийнятий у рамках бюджетного процесу, за нього після багатьох провальних рейтингових голосувань у другому читанні проголосували 236 нардепів.

Додамо, 18 жовтня депутати схвалили бюджет-2019 в першому читанні.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»