• Посилання скопійовано

Коли відбудеться реформа ДФС? – позиція О. Маркарової

Протягом місяця на затвердження Уряду буде винесено нову концепцію реформи ДФС

Коли відбудеться реформа ДФС? – позиція О. Маркарової

Протягом місяця на затвердження Уряду буде винесено нову концепцію реформи Державної фіскальної служби, після чого буде оголошено конкурси на посади очільників митного та податкового напрямків. Про це міністр фінансів Оксана Маркарова розповіла «Економічній правді».

«Проект концепції реформи ДФС готовий, зараз в обговоренні, і разом з постановою про початок процесу винесемо концепцію на затвердження Кабміну протягом місяця. Після затвердження на нові структури зможемо оголосити конкурси», – сказала Маркарова.

Проте історія з поновленням Романа Насірова на посаді може негативно вплинути на бажання потенційних кандидатів взяти участь у конкурсі.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Суд також наказав виплатити поновленому на посаді голови Державної фіскальної служби Роману Насірову компенсацію у 184 тисячі гривень.

Уряд буде оскаржувати поновлення на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

***

Читайте також: Реформування ДФС відбудеться у 2019 році, – Маркарова

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»