• Посилання скопійовано

Cлужбові посвідчення держслужбовців в форматі пластикової картки. Новація Уряду

Уряд прийняв рішення щодо запровадження єдиного зразка бланка службового посвідчення

Cлужбові посвідчення держслужбовців в форматі пластикової картки. Новація Уряду

Кабмін постановою від 27.12.2018 р. №1137 затвердив зразок та технічний опис бланка службового посвідчення посадових осіб та працівників органів виконавчої влади та Секретаріату Кабінету Міністрів України з безконтактним електронним носієм. 

З огляду на розвиток цифрових, поліграфічних та захисних технологій, бланки службових посвідчень пропонується виготовляти за єдиним зразком у форматі пластикової картки типу ID-I з безконтактним носієм.

Персоналізація бланку службового посвідчення буде містити як візуальну інформацію про посадову особу, її статус та повноваження, так і інформацію яку буде занесено до безконтактного носія.

Необхідність прийняття рішення зумовлена розрізненістю форм бланків посвідчень. Крім того, в основному службові посвідчення виготовляються у формі паперових книжечок, що робить такі посвідчення легкодоступними до підробки, а також впливає на можливість достовірності встановлення особи власника посвідчення та визначення правомірності його представницьких повноважень.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»