• Посилання скопійовано

Визначено порядок встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електроенергії

Цей Порядок регулює відносини щодо формування тарифу на послуги з передачі електричної енергії та встановлення цього тарифу НКРЕКП

Визначено порядок встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електроенергії

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила Порядок встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії.

Цей Порядок регулює відносини щодо формування ліцензіатом та/або суб’єктом господарювання, який планує здійснювати діяльність з передачі електричної енергії, тарифу на послуги з передачі електричної енергії та встановлення цього тарифу НКРЕКП.

Питання щодо встановлення тарифу розглядаються на засіданні НКРЕКП, яке проводиться у формі відкритого слухання, з урахуванням вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

НКРЕКП забезпечує доступ споживачів до інформації шляхом оприлюднення тарифу на офіційному веб-сайті у мережі Інтернет, у ЗМІ.

Розрахунок тарифу на послуги з передачі електричної енергії та всіх його складових здійснюється без урахування ПДВ.

Водночас втратили чинність постанови НКРЕ від 26.12.2003 р. №1456 і від 04.05.2006 р. №563 та постанови НКРЕКП від 27.07.2017 р. №978 і від 27.07.2017 р. №980.

Постанова НКРЕКП від 22.04.2019 р. №585 чинна з 05.05.2019 р.

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»