• Посилання скопійовано

Уряд планує створити єдиний реєстр українців

Як повідомив Дмитро Дубілет, в КМУ працюють над створенням єдиного базового реєстру українців

Уряд планує створити єдиний реєстр українців

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет під час конференції в клубі Кабміну щодо антикорупційних заходів, -  повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В Україні є дуже багато реєстрів. Одна з речей, яку хочемо зробити – об'єднати реєстри, тому що навіть така проста річ як реєстр українців чи реєстр фізичних осіб, як завгодно називайте, – розпорошений по шести-семи базових реєстрах і ми зараз робимо велику роботу для того, щоб отримати єдиний реєстр і не змушувати українців сповіщати свої дані у кожному окремому реєстрі», – сказав Дубілет.

Він додав, що 80% інформації, яку надають українці, коли звертаються в державні органи, чи коли держава змушує надавати відомості – це базові речі, які потрібно мати в одному реєстрі.

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»