• Посилання скопійовано

З 2020 року діють нові розміри адмінзбору за нотаріальні дії

У зв'язку з новим розміром прожиткового мінімуму змінилися розміри адмінзбору за нотаріальні дії

З урахуванням змін у розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що станом на 01 січня 2020 року складає 2102 грн, Комісія Нотаріальної палати України з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності підготувала оновлену інформацію щодо розмірів адміністративного збору за державну реєстрацію прав та їх обтяжень, внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, державну реєстрацію змін до відомостей про юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, надання інформації/відомостей з 01 січня 2020 року.

 

        

Інформаційний лист «Щодо розмірів адміністративного збору за державну реєстрацію прав та їх обтяжень, внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, державну реєстрацію змін до відомостей про юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, надання інформації/відомостей з 1 січня 2020 року» розміщено на «Нотаріальній платформі» у розділі «Єдина нотаріальна практика» – «Інформаційні листи НПУ».

Джерело: Нотаріальна Палата України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»