• Посилання скопійовано

Як Уряд підтримує бізнес: позиція Милованова

Мінекономіки розповідає про дії Уряду щодо підтримки бізнесу

Як Уряд підтримує бізнес: позиція Милованова

Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook наголошує, що уряд на ділі, а не на словах підтримує бізнес.

Наприклад, у агросекторі - в 2019 році фермери отримали 4,4 млрд грн за програмами держпідтримки. Це допомога 230 тис людей.

Так само, в 219 році були і програми по підтримці українських виробників на внутрішньому ринку та на міжнародній арені. Тут ми працювали щоб розширити зону вільної торгівлі (Великобританія, Канада, Турецька Республіка), збільшити кількість ринків, доступних нашим агровиробникам, дати можливість малим та середнім виробникам-експортерам ввозити до США низку товарів без ввізного мита, лобіювали укладання контрактів на експорт, захищали інтереси саме українських виробників на внутрішньому ринку.

Ми прибирали непотрібні бар'єри та застарілі регулювання, наприклад санкції до підприємств, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність (скасували 27 000 санкцій!) або ліцензії у сфері телекомунікацій, які закон не вимагає.

За півроку ми створили фундамент для залучення інвестицій, які є рушієм економічного зростання згідно нашої стратегії: активно передаємо підприємства на Фонд держмайна, тривають концесійні конкурси, у парламенті продовжується розгляд земреформи, тим часом ми готуємо належну інфраструктуру та землевпорядкування, адаптуємо трудове законодавство до сучасності.

На 2020 рік маємо великі плани по підтримці бізнесу та створенню умов, в яких кожен, хто хоче мати свій бізнес зможе це зробити.

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»