• Посилання скопійовано

Як МЕРТ буде боротися з недобросовісними контрагентами на тютюновому ринку?

У Мінекономіки обговорили питання роботи з недобросовісними контрагентами на тютюновому ринку

Як МЕРТ буде боротися з недобросовісними контрагентами на тютюновому ринку?

Мінекономіки розповідає, що 11 березня на засіданні робочої групи щодо виконання положень Меморандуму про наміри для забезпечення стабільності на ринку тютюнових виробів та підтримки конкурентного середовища для всіх його учасників Мінекономіки спільно з представниками Служби безпеки України, Антимонопольного комітету України та народними депутатами України та учасниками тютюнового ринку обговорено питання щодо впровадження в комерційних політиках додаткових механізмів контролю роботи з недобросовісними контрагентами.

На початку зустрічі заступниця Міністра Світлана Панаіотіді наголосила на актуальності питання щодо впровадження виробниками тютюнових виробів дієвих механізмів роботи з недобросовісними контрагентами та важливості ролі Антимонопольного комітету України у цьому процесі.

Радник Голови Служби безпеки України зазначила про готовність долучення до співпраці з Мінекономіки, АМКУ, виробниками тютюнових виробів щодо боротьби з недобросовісними контрагентами, оскільки, ухилення від сплати акцизу, контрабанда, контрафакт та незаконний обіг тютюнових виробів – це є спільною проблемою.

Представник Антимонопольного комітету України повідомив, що наразі в АМКУ опрацьовуються проекти комерційних політик та ведеться конструктивний діалог з виробниками тютюнового ринку.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»