• Посилання скопійовано

Кабмін ухвалив рішення щодо скорочення персоналу ПФУ

Під скорочення потрапили 2354 працівників ПФУ

Кабмін ухвалив рішення щодо скорочення персоналу ПФУ

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів ухвалив рішення про скорочення чисельності працівників Пенсійного фонду України на 5%. Скорочення повинно дати економію у 59,7 млн грн.

Постанову прийнято на засіданні уряду 8 липня.

Документ вносить зміни до постанови від 05.04.2014 р. №85 «Деякі питання затвердження граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, інших державних органів».

Згідно з постановою, чисельність працівників ПФУ зменшиться на 2354 осіб – з 47585 до 45231.

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту постанови, видатки на фінансування адміністративних витрат, пов’язаних із виконанням функцій, покладених на органи Пенсійного фонду України у зв’язку із оптимізацією чисельності працівників, зменшуються на 59,7 млн грн.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»