• Посилання скопійовано

Є пропозиції щодо змін законодавства – надайте їх Федерації роботодавців

При Мінфіні створено робочу групу. Її метою є сприяння підвищенню економічної активності бізнесу та вирішення проблемних питань оподаткування

Є пропозиції щодо змін законодавства – надайте їх Федерації роботодавців

В Міністерстві фінансів України було створено Робочу групу з питань розвитку податкового законодавства за участю Державної податкової служби України, представників Бізнес-асоціацій, науковців та правників.

Метою діяльності робочої групи є сприяння підвищенню економічної активності бізнесу та вирішення проблемних питань оподаткування.

До її складу від Федерації роботодавців України включено директора Департаменту економічної політики Федерації роботодавців України – Сергія Салівона.

Перше засідання Робочої групи заплановано на 16 липня 2020 року у форматі конференц-зв’язку.

Маємо надію, що завдяки роботі в цій Робочій групі Мінфін матиме більше інформації щодо проблем і сподівань бізнесу, вітчизняних виробників та сприятиме підвищенню економічної активності бізнесу, вирішенню проблемних питань оподаткування, з якими стикаються підприємства при роботі з податковими органами.

У зв’язку з цим просимо Вас до кінця дня 13 липня цього року направити на електронну адресу: didenko@fru.org.ua пропозиції щодо вирішення найважливіших, на вашу думку, нагальних проблемних питань оподаткування, з економічним та юридичним обґрунтуванням таких пропозицій у табличній формі, що додається, для включення до порядку денного цього засідання.

Пропонуємо надавати в такій формі всі пропозиції до діючого законодавства для їх розгляду та подальшого просування.

Сподіваємось на плідну співпрацю.

ЗАВАНТАЖИТИ ТАБЛИЦЮ ДЛЯ ПРОПОЗИЦІЙ

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Федерація роботодавців України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»