• Посилання скопійовано

Уряд зменшив внесок до бюджету для аудиторських компаній

Суб’єктам аудиторської діяльності зменшено розмір внеску на користь контролюючого органу

Уряд зменшив внесок до бюджету для аудиторських компаній

Міністерство фінансів України повідомляє, що 29 липня, Кабінет Міністрів України, затвердив зміни до постанови №313 «Про розмір внеску, що сплачується суб’єктами аудиторської діяльності на користь Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю». Відповідними змінами у 2020 році зменшено розмір внеску, який сплачується суб’єктами аудиторської діяльності на користь контролюючого органу, з 1 відсотка до 0,5 відсотка.

Крім того передбачається можливість зарахування у зазначений період надмірно сплачених суб’єктами аудиторської діяльності сум внесків у рахунок майбутніх платежів.

Відповідні заходи покликані на підтримку суб’єктів аудиторської діяльності та створення сприятливих умов для їх діяльності під час карантинних заходів та у період відновлення економіки після їх закінчення.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»