• Посилання скопійовано

Зеленський підписав закон щодо оптимізації мережі та функціонування ЦНАП

За підписаним законом має ліквідуватися Єдиний державний портал адміністративних послуг. Замість нього буде створено Єдиний державний вебпортал електронних послуг

Зеленський підписав закон щодо оптимізації мережі та функціонування ЦНАП

«РБК-Україна» розповідає, що Президент Володимир Зеленський підписав законопроект №2679 про оптимізацію роботи Центрів надання адміністративних послуг. Цим законом Кабінет міністрів уповноважили встановлювати вимоги до ЦНАП.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

У законі прописана ліквідація ЦНАП, утворених райдержадміністраціями; передбачене надання послуг тільки в ЦНАП органів місцевого самоврядування та надання центрами всіх послуг на відповідній території.

Ліквідується Єдиний державний портал адміністративних послуг. Замість нього буде створено Єдиний державний веб-портал електронних послуг. Це дозволить збільшити кількість послуг, що надаються онлайн – без обов'язкового відвідування центру.

Документ вводить моніторинг якості надання адмінпослуг. Такий моніторинг включає збір, обробку та аналіз даних з метою вивчення та вжиття заходів щодо підвищення рівня якості надання адмінпослуг.

Закон передбачає, що ЦНАП можуть мати власні назви і символіку. Окремо від найменування та символіки центри матимуть право використовувати позначення «Центр Дія».

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»