• Посилання скопійовано

Комітет Гетманцева рекомендує прийняти у ІІ читанні новий закон про фінлізинг

Комітет з податкової політики рекомендує ВРУ прийняти в другому читанні та в цілому як закон підготовлений до другого читання законопроєкт №1111 про фінансовий лізинг

Комітет Гетманцева рекомендує прийняти у ІІ читанні новий закон про фінлізинг

Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики на засіданні 21 січня 2021 року розглянув доопрацьований та підготовлений до розгляду в другому читанні проект Закону України про фінансовий лізинг (реєстр. № 1111).

За наслідками обговорення законопроекту Комітет вирішив: 

  1. Підтримати редакцію законопроекту, запропоновану підкомітетом з питань функціонування небанківських фінансових установ та страхової діяльності до розгляду Комітетом, з урахуванням результатів обговорення та голосування на засіданні Комітету. 
  2. Направити законопроект в установленому порядку до Головного управління документального забезпечення та Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України для отримання відповідних висновків, фахової (лінгвістичної), юридичної експертиз та відпрацювання редакційних і техніко-юридичних правок. 
  3. Після зазначеного у пункті 2 цього Висновку опрацювання законопроекту з підрозділами Головного управління документального забезпечення та Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України надати право профільному підкомітету Комітету разом із секретаріатом Комітету здійснити відповідні редакційні, техніко-юридичні корегування тексту законопроекту та подати підготовлений текст законопроекту в установленому порядку до Верховної Ради України для розгляду в другому читанні. 
  4. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти в другому читанні та в цілому як Закон підготовлений до другого читання проект Закону України про фінансовий лізинг (реєстр. № 1111)  

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»