• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ рекомендує депутатам відправити на повторне перше читання законопроєкт про Дія City

Комітет ВРУ з питань цифрової трансформації рекомендує Парламенту за результатами розгляду у першому читанні законопроєкту №4303 «Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні» повернути його на доопрацювання

Комітет ВРУ рекомендує депутатам відправити на повторне перше читання законопроєкт про Дія City

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України розповідає, що відповідне рішення було прийнято на засіданні комітету 17 лютого. 

Парламенту також рекомендується відхилити альтернативні законопроєкти №4303-1 та №4303-2, водночас врахувати окремі їх положення у доопрацьованому основному проєкті закону.

Народний депутат, заступник голови Комітету ВР з питань цифрової трансформації Єгор Чернєв, який є одним із авторів законопроєкту №4303,  зазначив, що від індустрії надійшла велика кількість зауважень та пропозицій, більша частина яких буде врахована в доопрацьованому проєкті закону.

«Враховуючи усі пропозиції, було прийнято рішення розробити законопроєкт №4303-д, доопрацьований, який також включатиме норми альтернативних законопроєктів № 4303-1 та № 4303-2»

Єгор Чернєв

У засіданні комітету взяли участь представники бізнес-об’єднань та ІТ-компаній. Серед них: Sigma Software, Харківський ІТ-кластер, Федерація роботодавців України, Асоціація ІТ Ukraine, Epam, Hi-Tech Office Ukraine, Американська торговельна палата в Україні, Європейська бізнес-асоціація та ін.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»