• Посилання скопійовано

Розпочався прийом заявок на підтвердження спецзнань інспекторів з органічного виробництва

Мінекономіки оголошує про початок прийому заявок від кандидатів, які мають намір скласти кваліфікаційний іспит та отримати свідоцтво інспектора з органічного виробництва

Розпочався прийом заявок на підтвердження спецзнань інспекторів з органічного виробництва

Мінекономіки оголошує про початок прийому заявок від кандидатів, які мають намір скласти кваліфікаційний іспит та отримати свідоцтво інспектора з органічного виробництва.

«Діяльність інспекторів з органічного виробництва є важливим кроком для початку функціонування ринку органічної продукції в Україні відповідно до національного законодавства», – прокоментував заступник Міністра економіки України – Торговий представник України Тарас Качка.

Так, документи будуть розглядатися Комісію з підготовки та проведення кваліфікаційного іспиту для інспекторів з органічного виробництва та/або обігу органічної продукції, яка утворена наказом Мінекономіки від 01.12.2021 р. №992.

Пакет документів, передбачений відповідним Порядком підтвердження спеціальних знань інспектора з органічного виробництва, необхідно надсилати на поштову адресу Мінекономіки:

01008, м. Київ, вул. М. Грушевського, 12/2

З будь-яких питань щодо подання заявок можна звертатися за тел.: (044) 200-47-73*4100

 

Довідково:

Мінекономіки є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції. З метою реалізації Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» міністерством розроблено та забезпечено затвердження всіх підзаконних нормативно-правових актів.

12 листопада набрав чинності наказ Мінекономіки від 11.10.2021 р. №723, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 28 жовтня 2021 року за №1393/37015, яким затверджено Порядок підтвердження спеціальних знань інспектора з органічного виробництва та/або обігу органічної продукції у сфері органічного виробництва.

З наказами про затвердження відповідного Порядку та утворення Комісії можна ознайомитись у вкладенні.

Наказ Склад Комісії

Наказ Порядок

Джерело: Міністерство економіки України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»