• Посилання скопійовано

Затверджено квоти добування водних біоресурсів в рибогосподарських водних об'єктах у 2022 році

31 грудня набрав чинності наказ Мінагрополітики, яким затверджено квоти добування (вилову) водних біоресурсів загальнодержавного значення в рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах) (крім Азовського моря із затоками) у 2022 році

Затверджено квоти добування водних біоресурсів в рибогосподарських водних об'єктах  у 2022 році

Мінагрополітики наказом від 28.12.2021 р. №474 затвердило квоти добування (вилову) водних біоресурсів загальнодержавного значення в рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах) (крім Азовського моря із затоками) у 2022 році. Переглянути їх можна тут.

Державному агентству меліорації та рибного господарства України доручили:

1) надіслати користувачам водних біоресурсів повідомлення про встановлення частки добування (вилову) водних біоресурсів, зазначених у затверджених цим наказом квотах добування (вилову) водних біоресурсів, подати розподіл квот добування (вилову) водних біоресурсів щодо окремих користувачів водних біоресурсів та рибогосподарських водних об'єктів (їх частин) обласним, Київській міській державним адміністраціям;

2) забезпечити контроль за використанням затверджених квот добування (вилову) водних біоресурсів і встановлених лімітів та прогнозів допустимого спеціального використання водних біоресурсів і здійснення за потреби перерозподілу квот добування (вилову) водних біоресурсів відповідно до законодавства України.

Усім користувачам водних біоресурсів незалежно від форм власності потрібно подавати Державному агентству меліорації та рибного господарства України та органам статистики інформацію про обсяги добування (вилову) водних біоресурсів у визначені строки за встановленими формами.

Наказ набрав чинності 31 грудня 2021 року у зв'язку з його опублікуванням в "Офіційному віснику України" від 31.12.2021 р. №100.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»