• Посилання скопійовано

122 сервісні центри у 21 області України надають послуги громадянам в умовах війни

На даний час працюють 122 сервісні центри у 21 області України. Щотижня відновлюється робота інших сервісних центрів МВС

122 сервісні центри у 21 області України надають послуги громадянам в умовах війни

Про це сьогодні, 27 квітня, поінформував керівник Головного сервісного центру МВС України Євген Мойсеєнко під час брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ».  

На даний час працюють 122 сервісні центри у 21 області України. Щотижня відновлюється робота інших сервісних центрів МВС. Не працюють наразі заклади у Донецькій, Луганській, Херсонській областях та АР Крим.  

«14 березня відновлено роботу 67 сервісних центрів МВС. Ми відкрили їх в регіонах, зважаючи на безпекову складову для громадян та наших співробітників. В той день ми планували відкрити 68 центрів, але напередодні вночі ворог поцілив ракетою в будівлю сервісного центру в Київській області. Але згодом, за допомогою сучасної технології «Starlink», ми відновили надання послуг громадянам і в столичному регіоні», – сказав Євген Мойсеєнко.   

Для зручності отримання послуг у сервісних центрах МВС змінено графік роботи. Наразі заклади працюють для клієнтів 6 днів на тиждень.    

«Надаємо всі послуги з перереєстрації транспортних засобів. Для зручності громадян здійснюється прийом без попереднього онлайн запису. Достатньо звернутися до сервісного центру МВС та взяти талон у терміналі», – розповів керівник ГСЦ МВС.  

З дня відновлення роботи центрів надано понад 100 тисяч послуг клієнтам, з них найзапитуваніші:

  • видача та заміна посвідчень водія - 55 тисяч;  
  • реєстрація авто – 33 тисячі.    

Євген Мойсеєнко наголосив, що було швидко відновлено працездатність реєстрів та IT інфраструктури. Для громадян створено інформаційний портал сервісних центрів МВС, який оновлюється щогодини. Крім цього, він адаптований для зручного перегляду зі смартфону.    

Портал містить усю необхідну інформацію для клієнтів. Зокрема:

  • перелік послуг, які надаються;  
  • відкриті сервісні центри МВС;  
  • корисний розділ – питання-відповіді.

Джерело: Головний сервісний центр МВС України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»