• Посилання скопійовано

Впровадження Єдиного списку товарів подвійного використання відкладено до вересня 2018 року

Кабмін вніс зміни до постанови, якою передбачалося впровадження в національне законодавство Єдиного списку товарів подвійного використання

Впровадження Єдиного списку товарів подвійного використання відкладено до вересня 2018 року

Нагадаємо, що Кабмін  постановою від 11.01.2018 р. №1  вніс зміни до Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання, затвердженого постановою КМУ від 28.01.2004 р. № 86. Цими змінами передбачалося впровадження в національне законодавство Єдиного списку товарів подвійного використання, створеного на підставі Єдиного списку товарів подвійного використання Європейського Союзу, та подальшого узгодження процедур і правил державного експортного контролю України з відповідними нормами і стандартами ЄС.Про це ми повідомляли тут>>

Ця постанова повинна була набрати чинності  через 90 днів з дня її опублікування (тобто саме сьогодні, 19 квітня).

Проте Кабмін постановою від 18.04.2018 р. № 276 вніс зміни до неї, змінивши дату набрання чнності. Таким чином, постанова №1 набере чинності через 9 місяців з дня її опублікування (тобто з 19.09.2018 р.).

 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»