• Посилання скопійовано

Нардепи збільшили ставки експортного мита на відходи та брухт чорних металів

Крім того, терміном на 3 роки продовжено дію експортного мита на відходи та брухт чорних металів

Нардепи збільшили ставки експортного мита на відходи та брухт чорних металів

17 травня Верховна Рада прийняла законопроект №8226 «Про внесення змін до розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку».

Законодавчим актом тимчасово, терміном на 3 роки, продовжено дію експортного мита на відходи та брухт чорних металів, підвищивши його з 30 Євро/т до 42 Євро/т у зв’язку зі збільшенням вартості цієї сировини на зовнішніх ринках та відповідно втратою «обмежуючого» ефекту мита.

Відповідні зміни внесено до п. 2 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку».

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»