• Посилання скопійовано

Час очікування на митниці можна відстежувати «онлайн»

Митниця Державної фіскальної служби повідомила про запровадження онлайн-сервісу, на якому громадяни можуть відстежити час очікування в пунктах пропуску

Час очікування на митниці можна відстежувати «онлайн»

Чернівецька митниця ДФС інформує, що на офіційному порталі ДФСУ функціонує онлайн - сервіс «Час очікування в пунктах пропуску», на якому громадяни можуть відстежити час очікування в пунктах пропуску.

Зокрема, онлайн - сервіс містить інформацію щодо всіх пунктів пропуску на в'їзд в Україну та виїзд з України до Молдови, Румунії, Угорщини, Польщі, Словаччини, Білорусі, Росії.

Також, на даному сервісі суб’єкти ЗЕД можуть отримати детальну інформацію щодо правил митного оформлення та переміщення товарів.

Крім того, цей інтернет ресурс містить актуалізовані митні правила та законодавчі вимоги для в’їжджаючих та виїжджаючих на митну територію громадян.

Серед яких, Правила користування «зеленим» та «червоним» коридорами, особисті речі та товари, оподаткування товарів, що ввозяться через митний кордон України громадянами ,ввезення та вивезення валютних цінностей, переселення на постійне місце проживання в Україну, вивезення і ввезення продуктів харчування, переміщення зброї, вивезення і ввезення тварин, вивезення і ввезення лікарських препаратів, вивезення і ввезення культурних цінностей, заборони та обмеження, зразки документів та порядок їх заповнення, нормативно-правові акти України з питань митного контролю та оформлення предметів громадян, пам’ятка для громадян, які в’їжджають в Україну, відповіді на найпопулярніші питання, пам'ятка для подорожуючих за кордон (у тому числі до країн ЄС), посилання на веб-сайти посольств України в країнах-членах ЄС для ознайомлення подорожуючих з митними правилами країн ЄС.

***

Читайте також: 

Усі новини на тему>>

Джерело: ДФС у Чернівецькій області

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»