• Посилання скопійовано

Заяву на відкриття дьюті-фрі можна подати в електронній формі

Мінфін змінив Порядок подання та розгляду заяв, надання, зупинення дії, анулювання дозволів на відкриття та експлуатацію дьюті-фрі

Заяву на відкриття дьюті-фрі можна подати в електронній формі

Мінфін вніс зміни до Порядку подання та розгляду заяв, надання, зупинення дії, анулювання дозволів на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі, затвердженого наказом Мінфіну від 08.06.2012 р. №692.

Зокрема, уточнено, що заява на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі подається до митного органу та органу охорони державного кордону, у зоні діяльності яких планується відкрити магазин безмитної торгівлі, у паперовій та/або електронній формі. Так само у паперовій та/або електронній формі можуть бути подані й документи, що додаються до заяви.

Наказ Мінфіну від 19.12.2018 р. №1052 набрав чинності з 22 лютого з дня свого офіційного опублікування в Офіційному віснику №15 від 22.02.2019.

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»