• Посилання скопійовано

Президент схвалив підвищення експортного мита на металобрухт

Петро Порошенко підписав закон, який передбачає підвищення мита на експорт металобрухту з 42 євро до 58 євро за тонну терміном на шість років

Президент схвалив підвищення експортного мита на металобрухт

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає підвищення мита на експорт металобрухту з 42 євро до 58 євро за тонну терміном на шість років. Відповідна інформація розміщена на сторінці законопроекту №9474 на сайті парламенту.

Верховна рада ухвалила відповідний закон 28 лютого, коли за нього після декількох невдалих спроб проголосували 234 народних депутатів.

До цього голова комітету з питань промислової політики і підприємництва Віктор Галасюк підкреслював, що, починаючи з 2016 року, завдяки прийнятим законам про підвищення та продовження дії вивізного мита на брухт чорних металів з 10 до 30 євро/т, а потім до 42 євро/т, в Україні спостерігаються позитивні тенденції у забезпеченні цією сировиною металургійних підприємств.

Цей Закон було опубліковано в "Голосі України" від 04.04.2019 р.  №65. Він набрав чинності з 5 квітня 2019 року.

***

Читайте також: ВРУ підвищила експортне мито на металобрухт 

 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»