• Посилання скопійовано

16 квітня закінчується друга фаза проекту «Єдиний казначейський рахунок»

З 16 квітня можливості списання коштів з депозитних Рахунків митниць при митному оформленні товарів підприємств не буде

16 квітня закінчується друга фаза проекту «Єдиний казначейський рахунок»

Митниця ДФС у Херсонській області нагадує, що 16 квітня 2019 року закінчується друга фаза Пілотного проекту з переведення підприємств на обслуговування через депозитний рахунок 3734, відкритий в Державній казначейській службі України на ім’я ДФС.

На даний час у кожній митниці ДФС відкриті та діють два рахунки 3734: окремо для зарахування коштів підприємств та громадян.

До 16 квітня 2019 року залишки коштів на Рахунках митниць підприємства можуть використовувати для сплати митних та інших платежів під час митного оформлення.

З 16 квітня можливості списання коштів з депозитних Рахунків митниць при митному оформленні товарів підприємств не буде. Залишки коштів підприємств на рахунках митниць підлягатимуть поверненню.

Повернення підприємствами коштів авансових платежів (передоплати) здійснюється в установленому порядку.

Разом з цим, депозитні рахунки 3734, відкриті в ГУ Казначейства у м. Києві на ім'я відповідних митниць ДФС, для зарахування авансових платежів (передоплати), що вносяться громадянами, будуть використовуватися у звичайному режимі.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Херсонській області

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»