• Посилання скопійовано

Уряд вніс зміни до Положення про митні декларації

Уряд затвердив свою постанову від 24 квітня 2019 р. №344

Уряд вніс зміни до Положення про митні декларації

Урядовий портал розповідає, що Уряд вніс зміни до Положення про митні деклараціїПостановою від 24 квітня 2019 р. №344 передбачається:

  • врегулювати питання завершення митного оформлення обсягів природного газу, ввезеного на митну територію України, щодо яких не оформлено актів приймання-передачі у зв’язку з тим, що частина товарів була переміщена на тимчасово окуповану територію України;
  • визначити спосіб реалізації прав органу доходів і зборів разом із відмовою у митному оформленні товарів за тимчасовою митною декларацією надавати розрахунок розміру фінансової гарантії, достатньої для сплати митних платежів;
  • забезпечити можливість подання з метою сплати митних платежів у випадках, передбачених міжнародними договорами України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, декларантом або уповноваженою ним особою додаткової декларації та оформлення її митним органом.

Постанова опублікована 26 квітня 2019 року у виданні «Урядовий кур’єр»,  2019 рік,  №81 та  набрала чинності з 26.04.2019 року. 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»