• Посилання скопійовано

Пільгові ставки ввізного мита на російські товари діятимуть до кінця 2020 року

Кабмін продовжив строк застосування пільгових ставок ввізного мита щодо російських товарів до 31 грудня 2020 року (включно)

Пільгові ставки ввізного мита на російські товари діятимуть до кінця 2020 року

Кабмін постановою від 04.12.2019 р. №983 вніс зміни до своєї постанови  №1146, якою визначено ставки ввізного мита стосовно товарів, що походять з Російської Федерації.

Змінами продовжено до 31 грудня 2020 року (включно) застосування пільгових ставок ввізного мита, встановлених Митним тарифом України, щодо імпорту товарів, що походять з Російської Федерації.

Постанова набере чинності з дня її опублікування. Її було опубліковано в "Урядовому кур'єрі"  від 10.12.2019 №237. Постанова діє з 10 грудня 2019 року. 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»