• Посилання скопійовано

В Україні створено Єдиний реєстр отримувачів гуманітарної допомоги

Інформацію з нього (за найменуванням, місцезнаходженням, кодом ЄДРПОУ та іншими даними отримувача допомоги) можна отримати на спеціальних сторінках сайту ioc.gov.ua, а також на офіційному вебсайті Мінсоцполітики

В Україні створено Єдиний реєстр отримувачів гуманітарної допомоги

Урядовий портал розповідає, що Міністерством соціальної політики України та Державним підприємством «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України» спільно з Урядово-громадською ініціативою «Разом проти корупції» в рамках реалізації проекту «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що впроваджується за підтримки Швейцарії та надається через Швейцарську агенцію розвитку і співробітництва (SDC), переведено в електронну форму Єдиний реєстр отримувачів гуманітарної допомоги.

Розроблений інтерфейс дозволить спростити доступ користувачів до Єдиного реєстру отримувачів гуманітарної допомоги з можливістю безоплатного пошуку відомостей за найменуванням, місцезнаходженням, кодом ЄДРПОУ та іншими даними отримувача гуманітарної допомоги.

Це перший етап впровадження Автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги, яка відповідно до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації ведення Автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги» передбачає створення єдиної інформаційної системи ведення Єдиного реєстру отримувачів гуманітарної допомоги, реєстру вантажів (товарів), коштів, у тому числі в іноземній валюті, виконаних робіт, наданих послуг гуманітарною допомогою, а також контролю за її цільовим використанням.

Єдиний реєстр отримувачів гуманітарної допомоги є загальнодоступним за посиланням, а також на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.

***

Читайте також: Мінсоцполітики запроваджує електронний обмін з ДМС для розмитнення гуманітарної допомоги

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»