• Посилання скопійовано

Україна встановила повне ембарго на імпорт товарів з Росії

Відтепер жодна продукція РФ не зможе бути ввезена на територію нашої держави

Україна встановила повне ембарго на імпорт товарів з Росії

Міністр економіки в своєму пості на сторінці Фейсбук повідомила про рішення Уряду встановити повне ембарго на імпорт товарів з росії. 

Уряд юридично закріпив фактичне припинення торговельних відносин із Російською Федерацією, яке сталося 24 лютого.

З текстом постанови КМУ можна ознайомитися за посиланням

Відтепер жодна продукція рф не зможе бути ввезена на територію нашої держави. 

Відповідну постанову Уряд ухвалив 9 квітня.

За оцінкою Міністерства економіки, заборона російського імпорту блокуватиме щороку валютні надходження до рф на 6 млрд. доларів. Ці кошти не отримає бюджет ворога, отже зменшаться його потенційні можливості фінансування війни. 

Такий крок України може слугувати прикладом для наших західних партнерів та стимулюватиме їх до посилення санкцій проти рф. В тому числі – впровадження енергетичного ембарго та ізоляції усіх російських банків. Саме такі дії стануть нашим внеском у знекровлення економіки росії й таким чином сприятимуть нашій перемозі.

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»