• Посилання скопійовано

Особливості митного оформлення товарів, ввезених з рф в Україну до початку війни

Можуть бути імпортовані товари, переміщення яких територією рф здійснено транзитом, та товари, ввезені з рф, у тому числі товари походженням з третіх країн, якщо їх ввезення в Україну здійснено до 24 лютого 2022 р. включно

Особливості митного оформлення товарів, ввезених з рф в Україну до початку війни

Уряд прийняв постанову від 14 червня 2022 р. №688 «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2022 р. №426».

Зокрема, постановою КМУ від 9 квітня 2022 р. №426 «Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації» було заборонено ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з російської федерації.

На сьогодні відповідно до внесених змін до цієї постанови: можуть бути поміщені в митний режим імпорту товари, переміщення яких територією рф здійснено транзитом, та товари, ввезені з російської федерації, у тому числі товари походженням з третіх країн, якщо їх ввезення в Україну здійснено до 24 лютого 2022 р. включно.

Текст документа.

***

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»