• Посилання скопійовано

Податківці ліквідують низку пільг

Податківці хочуть ліквідувати низку пільг — на суму понад 2 мільярди гривень

Зокрема, не пощастить виробникам біопалива, дитячого харчування, представникам авіа-, суднобудування, аграрного машинобудування, а також готельного бізнесу. Їх змусять платити податок на прибуток у повному обсязі. Станеться це вже наступного року.
Податківці кажуть: у такий спосіб лататимуть дірки у бюджеті. Крім того, ДПС планує самостійно працювати колекторами: стягувати борги, які не перевищують 110 тисяч гривень. Причому без рішення суду. А ще — встановити піврічний термін використання акцизних марок. та купувати нові. І ще одна новація від податківців — розширення списку платників цільової надбавки до чинного тарифу на газ.
Олена Лоскун

Джерело: UBR

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»