• Посилання скопійовано

Доопрацьовано проект змін до ПКУ щодо ПДВ, акцизу, екоподатку та рентної плати

На сайті ВРУ оприлюднено доопрацьований проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році"

Доопрацьовано проект змін до ПКУ щодо ПДВ, акцизу, екоподатку та рентної плати

Нагадаємо, що цей законопроект №5132 був зареєстрований на сайті Верховної Ради 15 вересня 2016 року. Про це, а також про основні зміни, запропоновані ним, ми розповідали тут>>

3годом цей законопроект був доопрацьований і сьогодні з його текстом уже можна ознайомитися на сайті ВРУ >>

Як зазначено у пояснювальній записці, метою проекту Закону є виконання вимог ПКУ щодо щорічного перегляду ставок деяких податків, визначених в абсолютних значеннях, створення умов для збільшення надходжень до бюджету та забезпечення збалансованості бюджету 2017 року, адаптації до норм Європейського законодавства.

Законопроект має також на меті перегляд окремих положень Податкового кодексу України у зв’язку із збільшенням у 2017 році розміру мінімальної заробітної плати до 3200 гривень, що дозволить уникнути додаткового навантаженню на платників податків.

Докладно про зміни, запропоновані цим законопроектом, уже найближчим часом розкажуть в аналітичному матеріалі фахівці "Дебету-Кредиту". Стежте за оновленням новин!

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»