• Посилання скопійовано

У ДФС назвали головних платників податків країни

Топова десятка платників податків країни за останні три роки не змінилася, незважаючи на кризу в економіці і АТО

У ДФС назвали головних платників податків країни

За словами начальника Офісу великих платників податків ДФС Євгена Бамбизова, основними платниками залишаються підприємства державного сектору – національні акціонерні компанії.

“У топовій десятці як і раніше залишаються “Нафтогаз України”, “Укргазвидобування”, “Енергоринок”, “Укртрансгаз”, – розповів Бамбизов. – Також в лідерах – підприємства-виробники тютюнових виробів, оскільки левову частку акцизу і ПДВ сплачують саме вони. На жаль, багато хто з табачників сьогодні є збитковими, і для нас це велика проблема”.

Також начальник Офісу великих платників податків ДФСУ висловив надію, що найближчим часом Україна побачить на лідерських позиціях високотехнологічні галузі промисловості, хоча, на жаль, цей сектор поки залишається одним з відстаючих.

“Думаю, що в найближчому майбутньому це зміниться, – сказав Бамбизов. – “Південмаш”, “Антонов”, Харківський танкобудівний ще себе покажуть. І ще сотні підприємств”.

Джерело: Обозреватель.ua

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»