• Посилання скопійовано

Оновлено Реєстр великих платників податків на 2018 рік

Реєстр тепер налічує 1364 підприємства

Оновлено Реєстр великих платників податків на 2018 рік

ДФСУ наказом від  29.12.2017 р. №884 внесла зміни до Реєстру великих платників податків на 2018 рік, затвердженого наказом від 26.09.2017 р. №632. 

Реєстр тепер налічує 1364 підприємства. Це на 1230 підприємств менше, ніж було в попередній версії (2594, про це тут).

Завантажити Реєстр можна тут>> 

Нагадаємо, що з 1 січня 2018 року великий платник податків - це юридична особа або постійне представництво нерезидента на території України, у якої:

  • обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує еквівалент 50 мільйонів євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період,
  • або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Державного бюджету України, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує еквівалент 1 мільйона євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період, у разі якщо сума таких податків, зборів, платежів, крім митних платежів, перевищує еквівалент 500 тисяч євро. Про це тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»