• Посилання скопійовано

З 3 січня - нові рахунки для новоутворених територіальних громад

У зв’язку з об’єднанням у 2017 році територіальних громад сіл, селищ, міст змінено реквізити рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад в частині податків і зборів, що зараховуються до місцевих бюджетів

З 3 січня -  нові рахунки для новоутворених територіальних громад

У зв’язку з об’єднанням у 2017 році територіальних громад сіл, селищ, міст змінено реквізити рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад в частині податків і зборів, що зараховуються  до місцевих бюджетів. 

Рахунки для  зарахування надходжень для центрів об’єднаних територіальних громад будуть введені в дію з 03.01.2018 року, а  рахунки для  зарахування надходжень по громадах, які увійшли до їх складу - закриті.

Перелік рахунків можна переглянути за посиланням:

Також дані рахунки оновлені ДФС у Житомирській області (рахунки станом на 02.11.2017 р.) та ДФС в Запорізькій області (рахунки станом на 01.10.2017 р.).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»