• Посилання скопійовано

Де дізнатися банківські реквізити для сплати податків?

Платник податків для отримання банківських реквізитів для сплати податків, зборів, ЄСВ, митних та інших платежів до бюджету необхідно звернутись до контролюючого органу ДФС за місцем реєстрації або місцем здійснення діяльності

Де дізнатися банківські реквізити для сплати податків?

Про це розповіла ДФСУ у підкатегорії 140.05 ресурсу «ЗІР».

Також податківці зазначили, що  інформація про реквізити рахунків, відкриті в органах Держказначейства в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднена на офіційному веб-порталі ДФС в рубриці Бюджетні рахунки та рубриці Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Крім того, платник податків в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію щодо кожного виду платежу (зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку).

***

Читайте також: Нові рахунки для сплати податків з 2 липня (за всіма областями)

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»